Opleidingen binnen Polvo

Jezelf verder ontwikkelen

Binnen Polvo is het mogelijk jezelf verder te ontwikkelen. Zo bieden we voor commerciële medewerkers bouwproducten IMKO-vakopleidingen aan. Opleidingen zoals hang- en sluitwerk, gereedschap en bevestigingstechniek geven onze medewerkers meer kennis over het product, waardoor ze de klant beter kunnen helpen. We vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

De afdeling sales kan via Praktijkacademie Technische Groothandel (Pittig) een post-bachelor volgen om meer kennis te krijgen over sales.

Binnen het magazijn is het mogelijk om je reach- en heftruckcertificaat te behalen. Dan kun je jezelf ook eens op een andere manier dan te voet verplaatsen binnen het magazijn!

Het belangrijkste is dat we opleidingen-op-maat aanbieden. We kijken graag naar jouw ontwikkeling. Als je een specifieke opleiding nodig hebt om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen, kijken wij graag samen naar de mogelijkheden.

Tevens bieden wij de kans om stage te lopen binnen onze organisatie. Of het nu gaat om meewerken, afstuderen of een BBL-opleiding, alles is mogelijk bij Polvo. Kijk voor meer informatie over stages bij de subpagina stagemogelijkheden.

Onze medewerkers genieten naast bovenstaand ook van Goodhabitz, een online programma. Via Goodhabitz kunnen medewerkers diverse cursussen en trainingen volgen om zichzelf verder te ontwikkelen.