Stagemogelijkheden

Stagelopen bij Polvo

Wil jij graag het verschil maken binnen een informele en dynamische organisatie? Bij Polvo vinden wij stagiaires belangrijk! Zij brengen frisse energie en kennis binnen onze organisatie, wat ons tot nieuwe inzichten kan brengen. Stagiaires binnen Polvo krijgen eigen taken en verantwoordelijkheden waardoor jij jezelf nog beter kan ontwikkelen.

Binnen het hoofdkantoor van Polvo in Zevenbergen hebben we ieder half jaar plek voor een hbo-stage. Denk hierbij aan een stage passend voor de opleidingen  Human Resource Management, ICT (Business IT & Management), Finance & Control en Commerciële economie. Voor MBO zijn in Zevenbergen mogelijkheden op het gebied van Logistiek medewerker, Bedrijfsadministrateur en Systeembeheerder/ ICT.

Tevens is er bij elke vestiging van Polvo de mogelijkheid om een BOL-stage te lopen, bijvoorbeeld voor de opleidingen Verkoopspecialist, Accountmanager, Commercieel Medewerker, en Vestigingsmanager Groothandel. Een groot gedeelte van onze vestiging zijn een erkend leerbedrijf. Voor de vestigingen die geen erkend leerbedrijf zijn, is de erkenning zo geregeld! Ook het volgen van een BBL-traject behoort tot een van de mogelijkheden!

Hieronder vind je de stageplekken die momenteel open staan. Ben je op zoek naar een stageplek die momenteel niet tussen de vacatures staat? Neem dan gerust eens contact met ons op. We staan ook zeker open voor een afstudeerstage!